Prostenal® Perfect

Perfect хранителна добавка

ЗА КОГО Е ПРЕДНАЗНАЧЕН ПРОДУКТЪТ

Ако забелязвате признаци като слаба струя, по-чести позиви за уриниране или имате непостоянство в потентността си, вземете Prostenal® Perfect. Продуктът допринася за поддържане нормалното функциониране на простатата, уринарния тракт и качествен сексуален живот при мъжете след 40.

Купете онлайн
Perfect хранителна добавка

ПОЛЗИ

 

Prostenal® Perfect комбинира традиционно използвани растителни екстракти и хранителни вещества, които притежават положителен ефект за здравето на простатата, отделителната функция и общото здравословно състояние на мъжа с добре известни свойства, при продължителна употреба. Допълнително, Prostenal® Perfect ефективно повлиява сексуалната активност и способности.

Сау Палмето
(Serenoa repens) е препоръчителен за поддържане на здрава простата и нормално уриниране.

Копривата
(Urtica dioica) екстракт допринася за нормланото функциониране на пикочните пътища и бъбреците.

Екстрактът от бабини зъби
(Tribulus terrestris)  е природен стимулант, който допринася за по-висока жизненост на организма и подпомага добрата сексуална активност.

Цинкът
допринася за поддържане на нормални нива на тестостерон в кръвта, за нормален фертилитет и сексуална функция. Участва в процеса на делене на клетките.

Витамин В6
допринася за нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия, както и за намаляване на чувството на отпадналост и умора. В6 допринася и за регулирането на хормоналната дейност.

Витамин D3
участва в процеса на делене на клетките и допринася за нормалната функция на имунната система.

СЪСТАВ

Дневната доза съдържа:  колич./ 1 тбл. % DRI*
Екстракт от Сау Палмето екстракт, 15:1
(Serenoa Repens екстракт стандартизиран до 5% ситостероли)
320,0 mg -
Коприва  (Urtica dioica extract) 
 (екстракт от корен min. 5:1 – екв. 1200 mg)
240,0 mg -
Бабини зъби (Tribulus terrestris) 
станд.екстракт; 40 % сапонини
100,0 mg -
Витамин D3 10,0 µg 200
Витамин B6 1,4 mg 100
Цинк  10,0 mg 100

* % препоръчителен дневен прием; - дневната доза не е установена

Състав:

Prostenal: екстракт от Сау Палмето, екстракт от коприва, антислепващи агенти: целулоза, калциев карбонат, силициев диоксид, талк, магнезиев стеарата, екстракт от бабини зъби, цинк цитрат, стабилизиратори: кръстосано свързана натриева карбоксиметил целулоза, хидроксипромил метилцелулоза, хидроксипропил целулоза, оцветители: титаниев диоксид, индиготин, холекалциферол, триглицериди, пиридоксинд хидрохлорид.

1 таблетка на ден от Prostenal® Perfect е достатъчна (най-добре след храна). За максимална ефикасност продуктът може да бъде използван продължително време.

Предупреждения: Продуктът не е подходящ за деца. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Хранителната добавка не е заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се съхранява на сухо и тъмно място, при температура 25 ̊С.www.prostenal.bg/

Купете онлайн
Perfect хранителна добавка
Купете онлайн