На вашите въпроси отговаря д-р Георги Лазаров

pediatr
Уролог-андролог
 
Д-р Георги Лазаров е специалист уролог-андролог в София с над 28 години опит и научни интереси в областта на заболяванията на мъжката полова система (мъжки стерилитет, импотенция, други). Извършва ехографски изследвания на заболявания на пикочо-отделителната система. Има публикации в научни списания по Урология и Андрология и множество научни доклади изнесени на ежегодните симпозиуми по урология и ежегодните конгреси по стерилитет.
ОБРАЗОВАНИЕ
Завършва Медицински университет София през 1990 г. Своята специалност Урология придобива през 1994 г.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ КВАЛИФИКАЦИИ
- 1997 г. - Специализация по Андрология в Университетската болница в град Залцбург (Австрия);
- 1998 г. - Специализация по Урология и андрология в Университетската клиника по урология в град Зигмаринген към медицинския университет в Тюбинген (Германия);
- Курс в областта на мъжката полова система и рак на простатата;
- 2002 г. - Курс по ендоурология;
- Участие в многобройни национални, международни конгреси и семинари по Урология и Андрология;
- Член на Български лекарски съюз, Българско урологично дружество, Немско урологично дружество и Европейска асоциация по урология.
БИОГРАФИЯ

В периода от 1990 г. до 1997 г. д-р Лазаров работи в V МБАЛ София. От 1997 г. до 1999 г. практикува в Областния онкодиспансер за онкологични

заболявания и е завеждащ сектор по урология. От 1999 г. до 2003 г. работи в III АГ Болница София, след което до 2018 г. работи в ПСАГБАЛ "Света София" София. От 2018 г. е част от екипа специалисти на болница "Здравето" София.

КАК ДА ЛЕКУВАМЕ ЗАБОЛЯВАНИЯТА НА ПРОСТАТАТА?


На вашите въпроси отговаря д-р Георги Лазаров – уролог-андролог!

Не пренебрегвайте проблемите с простата. Имате нужда от професионална консултация с уролог? Може да зададете въпрос към нашия уролог, д-р Лазаров, чрез формата по-долу. Дискретно, бързо и удобно. Очаквайте отговор само до 3 дни.

ЗАДАЙТЕ ВЪПРОСИТЕ СИ КЪМ Д-Р ЛАЗАРОВ СЕГА!

Видима публикация:
form image