За нас

ЗА ДА МОЖЕ ВСЕКИ МЪЖ ДА СЕ НАСЛАДИ НА ПЪЛНИЯ СИ ПОТЕНЦИАЛ ПО ЕСТЕСТВЕН НАЧИН!

Prostenal® Perfect е продукт за всички мъже, които отказват да носят чехли, за тези които не искат да остаряват, но да бъдат зрели. Нашата мисия е да отключим пълния им потенциал, за да могат да имат пълноценен живот.

Prostenal

ЕКСПЕРТИЗА

Проблемите с простатата са сред най-често срещаните при зрелите мъже над 40 години. Те често се свързват и с други аспекти от нормалното ежедневие на мъжа, с времето може да окажат неблагоприятен ефект върху качеството на живот. Затова Prostenal® Perfect създаде новата формула за здравето на простатата като едновременно допринася за нормална функция на уринарния тракт, за мъжка потентност и самочувствие. 

KAЧЕСТВО & КОНТРОЛ

Серията Prostenal®Perfect и Night съдържа природни растителни екстракти и е произведена съгласно GMP стандарти, гаранция за високо качество и ефективност. 

КОМПЕТЕНТНОСТ & ДОВЕРИЕ

Prostenal® Perfect е създаден през 2000-та година като специализирана линия продукти за здравето на простата от Walmark груп, лидер в производството на хранителни добавки в централна и източна Европа. От тогава до днес компанията е доказала своята компетентност и спечелила доверието на много мъже.